967 af 1000 tog kører til tiden

punktlighedh thumb stor

96,7 procent af Arrivas tog er det seneste år kørt til tiden.

Passagererne behøver ikke at vente ret længe, når de skal med Arrivas tog. 96,7 procent af togene er i perioden 1. oktober 2011 til 30. september 2012 kørt til tiden – og det endda, selv om man indregner de spor- og signalfejl, som Arriva ikke selv er herre over. Ser man på Arrivas egen punktlighed, er 99,5 procent af togene kørt til tiden.

»Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder kommer frem til tiden, og det må siges at være lykkedes ganske godt i det forløbne år, hvor vi har leveret en punktlighed på over 99 procent på samtlige strækninger. Det fortjener medarbejderne stor ros for,« siger togdirektør Ivan Skødt Andersen fra Arriva Danmark.

Det er på Tønderbanen mellem Esbjerg og Niebüll i Tyskland, at der er kørt flest tog til tiden. Den kundeoplevede punktlighed var på 98,6 procent, mens Arrivas punktlighed var på 99,7 procent.

På Thybanen mellem Struer og Thisted var Arrivas punktlighed også på 99,7 procent i det forløbne år. Thybanen er samtidig den strækning, hvor den kundeoplevede punktlighed nåede op på 100 procent i løbet af en hel måned. Det var i marts 2012.