Team CULT Energy får Arriva som sponsor (2012)

Arriva Danmark har tegnet sponsorat med Skelde Cycling, der står bag cykelholdet Team CULT Energy

Der kommer til at stå Arriva på trøjerne, når cykelholdet Team CULT Energy i næste sæson begiver sig ud på landevejene i ind- og udland. Arriva har indgået en etårig sponsoraftale med Skelde Cycling, der står bag cykelholdet.

»Arriva er en virksomhed, der har taget rigtig godt imod os, og som vi kan se os få et godt samarbejde med, da vi kan nikke genkendende til mange af de samme værdier. Med samarbejdet kommer vi til at skabe meget synlighed i gadebilledet, og i forhold til målgruppen rammer det også godt, da mange af Arrivas kunder er studerende, mens vi jo har specialiseret os i at arbejde med unge ryttere. Det bliver et spændende samarbejde, som vi ser meget frem til,« siger direktør Christa Skelde fra Skelde Cycling.

Arriva får sit navn på holdets trøjer og biler, mens Team CULT Energy bliver eksponeret på infoskærmene på Arrivas stationer og i Arrivas busser og tog. Også Arriva venter sig meget af samarbejdet.

»Der er et godt samspil mellem cykler og den kollektive trafik, og derfor har det været helt naturligt for os at gå ind som sponsor. Vi er glade for at kunne støtte et hold, der giver unge ryttere mulighed for at dyrke deres sport på et højt niveau, og ser frem til at følge holdets udvikling,« siger kommerciel direktør Thomas Hedegaard fra Arriva Danmark.

Arriva og Team CULT Energy vil i løbet af sæsonen gennemføre forskellige arrangementer på Arrivas stationer, ligesom cykelholdets trænere og ernæringseksperter vil tilbyde gode råd om motion og sund kost til Arrivas medarbejdere.

Om Team CULT Energy
Skelde Cycling står bag Danmarks førende talenthold, der 1. januar 2013 skifter navn fra Glud & Marstrand-LRØ til Team CULT Energy. Holdet har haft UCI-licens siden 2000 og har i både 2011 og 2012 været det mest vindende kontinentalhold i Danmark. Holdet har inden for de seneste uger tegnet kontrakt med tre af dansk cyklings største talenter: Mads Würtz Schmidt, Alexander Kamp og Magnus Cort.

Om Arriva Danmark
Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997 og er i dag det største kollektive busselskab i Danmark. Arriva står siden 2000 for driften af havnebusserne i Københavns Havn og siden 2003 for driften af den regionale togtrafik i Midt- og Vestjylland.

button laes mere her