Kør julen i møde med Arriva

juleshopping billet sideArriva tilbyder togbilletter til 99 kroner og daglige konkurrencer på nettet og mobilen i løbet af december.

Arriva fejrer julen med togbilletter til kun 99 kroner. Billetterne giver ret til at køre med Arrivas tog – alt det, man vil uden for myldretiden – på den dato, der står på billetten. En voksen kan endda tage to børn under 12 år med uden at skulle betale ekstra.

»Med en juleshopping-billet i hånden kan man køre ud at købe sine julegaver og hjem igen for 99 kroner. Dermed får man ikke kun en billig transport, men slipper også for besværet med at skulle finde en parkeringsplads, når man kommer ind til byen,« siger forretningsudvikler Britta Indraccolo fra Arriva Danmark.

Juleshopping-billetterne sælges i Arrivas netbutik og mobile netbutik på mitarriva.dk. Billetterne kan også købes som sms-billetter samme dag, som man skal af sted. Juleshopping-billetterne kan benyttes fra 1. til 20. december.

Arriva er også klar med en julekalender, hvor man hver dag fra 1. til 23. december kan åbne en ny låge og deltage i konkurrencen om stegepander, vinkølere, sengesæt og andre fine præmier til hjemmet. For hver dag man deltager, lægger man et lod i puljen til juleaften, hvor der trækkes lod om hovedpræmien, der er en weekendtur for to til Berlin med tog og hotel. Man kan tilmelde sig konkurrencen på mitarriva.dk via internettet eller mobilen.

Læs mere om Arriva Juleshopping her